14 Ekim 2014 Salı

Milli Merkez Duisburg Toplantısı’ından önemli mesajlar verildi..

Milli Merkez Duisburg Toplantısı’ından önemli mesajlar verildi..
duisburg 1aB
Avrupa Milli Merkez Duisburg Toplantısı, Duisburg Atatürkçü Düşünce Derneği ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Saygı duruşunu takiben, birlikte İstiklal Marşı’nın  söylenmesinden sonra, Duisburg Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Bülent Kamer Genc aKarabiber ile Avrupa Atatürkçü Düşünce Dernekler Birliği eski Başkanı Dursun Arı bir selamlama konuşması yaptılar. Duisburg Atatürkçü düşünce Derneği Yönetim Kurulu üyesi  Seher Gündüz, Hüseyin Haydar’ın’ bir şiirini okuyarak salondan büyük alkış aldı. Sonra Sacir Karabiber’de Aşık Veysel’den bir şiir ile salondakileri selamladı.
PANEL BAŞLIYOR

DUİSBURG Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Efendi Düğün Salonu’nda düzenlediği Panelde,ilk olarak İşçi Partisi  Genel Başkan Vekili Hasan Basri Özbey’e söz verildi.
Dursun Arı’nın moderatörlüğünde başlayan panelde Özbey,’ Biz Atatürk’te birleşenler,AKP’yi yıktık..Cenaze hazırlıkları başladı.Onları biz yıktık..Atatürk Bayrağı altında onbirlerce olanlarız biz..Biz bir olduk..Atatürk’te birleştik ve bugünlere geldik..Biz Türk’ü,Kürdü ile Atatürk’te birleştik..Haziran 2012 ‘de ayağa kalktı.. Sonra Haziran 2013’ te ayağa kalktık..
Biz Atatürk’ün askerleri iktidara yürüyoruz..Aslanlı yola akanlar başbakanlığa ve Cumhurbaşkanlığa yürüyor.. 1 Milyon 865 bin 189 kişi Ankara’da buluştu.. Atatürkçüler,’Mustafa Kemal’in askerleriyiz! Hükümet istifa!’ diyerek Atatürk devrimlerinde birliktelik yaptı..
Şimdi Tayyip’ten kurtulalım derken Gülen’i mi getirelim? Abdullah Gül’ü mü getirelim?
Hayır! Biz Atatürk Hükümeti istiyoruz.. Gördük ki,’Tayip,Gül,Gülen’ üçlüsü ne yapacaklarını şaşırdı.. Bu ittifak,millet tarafından dağıtılmasından sonra.’kumpas’ tartışması başladı.. Ne ‘kumpas,ne yolsuzluk’ Bunun üzerine öretecek bir örtü dokunmadı’diyerek şöyle devam ettirdi:’ Siz Silivri’de,Hasdal’da ve diğer cezaevlerinde kimler yatıyor sanıyorsunuz? Atatürk hapsedildi..Yakındır..Tahliyeleri yakındır..İşte o zindanların duvarları birlikte yıkacağız..
Bizler;’ Milli Merkez olarak Atatürk’te birleştik’ diyerek bu zorlu mücadeleye başladık..
Türkiye bir krize saplanmıştır..Memuruna,polisine,amirine ,savcısına hükmedemeyen bir kriz yaşanıyor..Bu kriz ABD’nin,Mafya,Tarikat,hükümetin Krizi’
dUİSBURG 7aduisburg 8aduisburg 9aduisburg 10A
UFUK SÖYLEMEZ
Daha sonra Ufuk Söylemez hararetli b,ir konuşma yaptı..’Aşağıdan ve yukarıdan yolun solu yaklaşıyor’ diyerek;’ Biz evet ulusalcıyız..Atatürkçüyüz ve Türk’üz..Ey Tayip sen nesin,kimsin? Bizim düşüncemiz ve yolumuz belli..’dedi
KAMER GENÇ
Kamer Genç;’ Keşke Hasan Basri Özbey’in dediği gibi olsa..AKP’yi yıktık,sonları geldi diye kendimizi kandırmayalım..Bunların hedefi Cumhuriyeti yıkmak..Atatürk’ü yok etmek.. Dava çok büyüktür..Dava şu parti bu parti meselesi değildir..Önce bu Ak Partiyi iktidardan uzaklaştırıp hesap sormamızı gerekir.. Karşımızdakilerin zihniyetini bilmeliyiz.. Kuvayı milliyle hareketi düşmana karşı verildi..Şimdi karşımızda düşman yok..Bir başka güç var..Bu gücü sandıkta devirmeliyiz..
Bu kadar yolsuzluk ve bu kadar hırsızlıklara karşı bunlar hala yüzde elli oy alırlarsa kendimi yakarım dedim..
Şimdi bu savcılar insanların canına okudular..Şimdi ne oldu da tayin ediliyorlar.. Bazı gerçekleri bilmemiz gerekir..
Askerinde yaptığı büyük hatalar var..Bunlar kadın düşmanı..Kız çocuklarını okutmuyorlar..Hukuk Devleti kalmadı..Mücadele edeceğiz..Evet,gerekirse silahlı mücadelede yapacağız ama onun zamanı gelmedi.. Bunlar hiç utanmıyor.Her şeye bir kılıf buluyorlar.. Ve sonra gidin mahkemeye ispatlayın diyorlar.. Şimdi ise bu savcılara adamlarını teslim etmeyen Tayyip’ ne demeli?..O nedenle bunları iktidardan yasal yolla indirmemiz gerekir..’dedi..
HASAN KORKMAZCAN
Eski TBMM Başkanvekili Hasan Korkmazcan panelde konuşmasını yaptı.. Korkmazcan,’ Ben de eski bir gurbetçi sayılırım..Zira bir dönem Almanya’da hukuk müşaviri olarak görev yaptım.. Türkiye tarihin en ağır saldırılar altındadır.. Artık hukukun dışına çıkmış bir iktidar var.. Bu iktidar nedeni ile dışarıda mahcup durumu düşüyoruz.. Haçlı zihniyetine karşı mücadele eden insanımız neden mahcup duruma düşsünler..
Biliyorsunuz ‘sözde Ermeni soykırımına karşı Berlin’den bir hareket başlatan merhum Rauf Denktaş ve İP Başkanı Doğu Perinçek’i selamlıyorum..’dedi
İKİNCİ BÖLÜM VE KONUŞMALAR
iKİNCİ Bölümünde ise konuklar söz aldı ve Türkiye’de yaşanılanları gündeme getirerek bu konuda birlik ve beraberlik yapılmasını istediler..
Başta Almanya olmak üzere diğer AB ülkelerinden de temsilcilerin katıldığı toplantıda Avrupa Milli Merkez oluşturulması kararlaştırıldı. Yapılan seçimlerde ise çeşitli ülke temsilcileri bu komitede yer aldı..Komitenin ilk toplantısında her ay toplanılması kararlaştırıldı.
Belçika’dan BADD Başkanı Erdoğan Öztemur, Başkan Yardımcısı Haşim Ekeroğlu, Mustafa Tanrıkulu ve Emine Ekerolu’nun hazır bulunduğu panel ve toplantılarda önemli mesajlar verildi..
Yusuf CİNAL bildiriyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder