10 Nisan 2015 Cuma

Hasan Korkmazcan: Şu anki rejim, emperyalistlerin kurdurduğu bir tuzak rejimidir...

Anasayfa » Flaş » Korkmazcan: Şu anki rejim, emperyalistlerin kurdurduğu bir tuzak rejimidir
Hasan Korkmazcan: Şu anki rejim, emperyalistlerin kurdurduğu bir tuzak rejimidir...
VATAN Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, Erzincan’da yaptığı konuşmada Türkiye’de rejimin öncülüğünü PKK’nın yaptığını iddia ederek, “Şu andaki rejim emperyalistlerin kurdurduğu bir tuzak rejimidir. Vatan Partisi yeniden milli egemenlik anlayışı içerisinde, milliyetçileri, halkçıları, devrimcileri bir araya getirecektir” dedi.
Erzincan’a gelen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, İl Başkanı Nurettin İnce ve partililer tarafından karşılandı.Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, İl başkanlığında partililere hitap etti. Sözlerine Nevruz Bayramı ile başlayan Korkmazcan, “Eğer Sovyetler Birliği dağılıp da Türk Cumhuriyetlerdeki nevruz geleneklerini görmeseydik, Türkistan’daki nevruz kutlamalarını görmeseydik, bize nevruz Apo’nun ilan ettiği bayram diye yutturacaklardı” dedi.
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı
Hasan KORKMAZCAN
İSTEDİKLERİNİ EN FAZLA YAPTIRAN PKK
Türkiye’de AK Parti- PKK koalisyonu olduğunu ve son 10 yılda oluşturulan rejimin bir numaralı görevlisinin PKK olduğunu iddia eden Hasan Korkmazcan, “İstediklerini en fazla yaptıran PKK’dır. Son yıllarda PKK ne istedi ise onu bir ay sonra 2 ay sonra CHP Genel Başkanının beyanatları izlemiştir. Arkasından o beyanattan cesaret alıp, nasıl olsa muhalefet de bunu istiyor diye AKP iktidarının getirdiği kanun teklifleri meclislere sunulmuştur. Bugünkü durum el birliği ile ortaya çıkarılmıştır. Şimdi karşımızda demokratik rejim yok. Türkiye’de demokratik rejim uygulanmıyor” dedi.
VATAN PARTİSİ TÜRKİYE’DEKİ İKLİMİ DEĞİŞTİRECEKTİR
Hasan Korkmazcan Vatan Partisinin meclise girmesi halinde Türkiye’deki siyasi iklimin değişeceğini bildirdi. Korkmazcan, “Şu an Türkiye’deki rejimin öncülüğünü PKK yapıyor. Gelecek rejimin öncülüğünü Vatan Partisi yapacak. Şu andaki rejim emperyalistlerin kurdurduğu bir tuzak rejimidir. Vatan Partisi yeniden milli egemenlik anlayışı içerisinde, milliyetçileri, halkçıları, devrimcileri bir araya getirecektir. Bugün geçmişte birbiri ile zıt kutuplarda bulunmuş, siyasi mücadeleler vermiş olan insanlar hep bir araya geliyoruz. Çünkü Türkiye’nin, vatanın buna ihtiyacı var” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder