4 Haziran 2015 Perşembe

VATAN PARTİSİ'NİN ÇİVRİL KAHVE TOPLANTILARI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

VATAN PARTİSİ'NİN ÇİVRİL KAHVE TOPLANTILARI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
Vatan Partisi ilçelerde yaptığı çalışmalara Çivril'de kahve toplantıları ile devam etti. Coşkuyla geçen kahve toplantılarına Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan, milletvekili adayları Hüseyin Mercan ile Füsun Özçelik katıldı.
Çivril'in Gümüşsu, Irgıllı, Işıklı ve Balçıkhisar kasabalarında yurttaşlarla buluşan Vatan Partisi milletvekili adayları kahvelerde halka hitap ettiler, çözümlerini anlattılar.
Işıklı kasabası ziyaretleri sırasında Demokratik Sol Parti Denizli 4. sıra milletvekili adayı Hatice Karakaya partisinden istifa ettiğini ve Vatan Partisi'ne katıldığını açıkladı.
İKTİDAR DA MUHALEFET DE 13 YILDIR ÇÖZÜMSÜZDÜR
Kahve toplantılarında konuşmalar yapan Hasan Korkmazcan ekonomik kriz tehlikesine işaret etti, üreten ve komşularıyla birlikte bölgede barışını sağlayan Türkiye için oluşturdukları programı anlattı. 13 yıldır Türkiye'nin sorunlarının çözülmediğini aksine birikerek arttığını belirten Korkmazcan iktidarı da muhalefeti de eleştirdi. Korkmazcan; "AKP iktidarı kendi ifadeleriyle Büyük Ortadoğu Projesi'nin işbirlikçiliğini yapmaktadır, görevine uygun olarak da ülkemizi borçlanmanın ve bölünmenin eşiğine getirmiştir. Buna karşılık ise muhalefet AKP'nin bu politikalarıyla mücadele etmek yerine AKP'ye benzeyerek, emperyalist ülkelere ben daha iyi yaparım mesajı yollayarak iktidar olma derdine düşmüştür. Ülkemizin sorunları HDP'ye oy verin çağrılarıyla, Kemal Dervişler ile çözülemez. Bağımsız, kendine yeten, üreten ve birleşen Türkiye'yi kurmak için Vatan Partisi 8 Haziran'da mecliste olacak" dedi.
Gümüşsu kasabasında konuşan Denizli Milletvekili Adayı Hüseyin Mercan 7 Haziran seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını belirterek; "7 Haziran'da yalnızca milletvekilliği oylanmayacak, 7 Haziran'da ülkemizin birliği de oylanacak" dedi. Kendisi de Çivrilli olan Mercan hemşerilerinden büyük ilgi gördü.
DSP MİLLETVEKİLİ ADAYI VATAN PARTİSİ'NE KATILDI
Çivril'in Işıklı kasabasında yapılan kahve toplantısına katılan DSP Denizli 4. sıra milletvekili adayı Hatice Karakaya "Vatan Partisi hepimize umut oldu" sözleriyle Vatan Partisi'ne katıldığını açıkladı. Karakaya'ya rozetini Hasan Korkmazcan taktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder